tiistai 3. marraskuuta 2015

Vuoden viimeiset näyttelyt 1.11.2015

Sunnuntaina poiketen perinteestä näyttelyt olivat sunnuntaina. Olin laittanu boksin jo aikasemmin kuntoon ja koristellut sitä. Lauantaina leikattiinn kynnet ja pestiin Tikru. Harjailin myös Tikrua ja aamullakin vielä harjasin. Illalla käytiin myös hautausmaalla ennen Tikrun tuunaamisen jatkamista. Lauantaina muokkalin vähän häkkiäkin.


Sunnuntaina heräilin seitsemän jälkeen ja lähdettiin vähän jälkeen kahdeksan ajamaan Liminkaan päin. Limingassa vähä aikaa istuin siinä ja Helkakin tuli samaan aikaan paikan päälle niin puhuttiin siinä ja ilmotin Tikrun, että se on paikalla. Ensiksi Tikru oli pöydällä, mutta näin sen paremmaksi vaihtoehdoksi siirtää lavalle, jossa oli myöskin paljon rauhallisempaa.



Aiheeseen sopivat kuoret. Kuva otettu joskus syyskuussa 2014, joten Tikru on vähän hassun näkönen. :D

Ennen Tikrun arvostelua ehtiin monta kertaa harjailla ja käsitellä Tikrua ja se vaan oli. Juuri kun Tikru olisi ollut seuraava arvosteltava nii tuomari piti ruoka tauon. :D Tikru oli ihan kiltisti muuten, mutta se ei antanut tomarin koskea jalkoihin vaikka minun anto. En tiiä, että jännittikö se niin paljon ettei antanut tuomarin tutkia jalkoja ja minun antoi.

(Anteeksi tärähtänyt ja huono kuva)

Tuomari oli tosi tarkka kaikesta ja Tikrun pyllyssä olevat karvat oli vielä kunnolla kuivanut loppuun niin ne oli "elottomat". Pisteet kaikilla kaneilla pyöri siinä 90-91p, mutta oli poikkeuksia, jotka sai esim 92,5.

Yleiskunto- 27/30, Kaipaa lisää massaa eteen, sopusuhtainen
Turkki- 17,5/20, Puhdas, hieman karvanlähtöä, takaa eloton
Korvat- 5/5, puhtaat
Silmät- 5/5, ok
Kynnet- 4,5/5, Etutassujen kynsissä leikkaamisen varaa.
Tassut- 5/5, puhtaat
Häntä- 5/5, puhdas
Hampaat- 5/5, valkoiset
Käsiteltävyys- 17/20, Jännittää hieman, antaa käsitellä. Harjottele kääntämistä.
Yhteensä- 91/100

Tikru sai siis pisteiksi 91. Kävin Tikrun luona ja antamassa sille ruokaa arvostelun jälkeen. Kuvailin ja seurasin muitakin eläimiä. Taru kävi sylittelemässä Tikrua ja Tikru oli kiltisti paitsi pitihän sen tottakai saada räpiköidä. 

Palkintojen jaossa olin jo valmistautunut siihen, ettei palkintoa tule. Kuitenkin Tikru sai ihan yllätykseksi erikoispalkinnon, koska se oli kivan värinen ja söpö. :D Saatiin siis pieni pussi Rabbit Royalea. Jeeee! Tikru on saanut kaikista näyttelyistä tänä vuonna palkinnon. Palkintohan tuo silti on vaikkei ole ruusuke. ;) 

Ostokset

Arviointi kaavake ja palkinto

Limingasta lähdettiin suoraan  serkun luokse synttäreille. Tikrukin tietysti tuli mukaan. Meidän perhe oli ainoastaan käymässä, joten oli aika rauhallista ja Tikru nautti vaan kaikesta huomiosta. :D


4 kommenttia:

  1. Cindyn kohdalla kävi samallalailla ennen arviontia.:D Niin ja meidän tuuria!

    VastaaPoista
  2. Oisko sulla mahdollisesti mun kaneista kuvia? Mulla oli kassu ja eke, k1 ja k12.Kiva blogi sulla, istuin yhdessä vaiheessa sun vieressä mutta enhän minä tietenkään tajunnut että olit sinä. Liityin lukijaksi :)
    Käy kattoon mun blogi: http://ekejakassu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpä katson onko kuvia! :) Kiitos ja käyn katsomassa sunkin blogin :)

      Poista