tiistai 14. helmikuuta 2017

Temppuja Hetan kanssa!

Tällä kertaa ei ollut kani tekemässä temppuja vaan Heta! Tikru ei ole hirveän kiinnostunut tempuista. Seisominen ja takajaloilla kävely sujuu loistavasti, mutta muuta se ei jaksa/suostu oppimaan. :D Olis varmaan tilanne eri jos Tikru olisi ollut poikasesta asti mulla ja oltas harjoteltu sillon jo temppuja. Hertasta olisi varmasti tullu hyvä agility pupu, koska jo pienenä oli hyvällä fiiliksellä mukana kaikissa harjotuksissa. Nala oli niin ahne, että teki mitä vaan saadakseen herkkuja! Joo takaisin asiaan…



Hetalla on uudet suosikki herkut joilla yritin opetella Hetan kanssa muutamia temppujen alkeita. Ihan ensiksi harjoteltiin istumista, joka sujui hyvin. Istumista en saanu videolle.     Istumisen jälkeen harjoiteltiin kahdella jalalla seisomista ja tassuilla kurkottamista ylös päin. Tämä oli Hetalle aika helppo, koska Rambosta mallia ottaneena Hetakin kerjää herkkuja keittiössä nousemalla takatassuilleen ja hieromalla korvia etutassuilla. Voisin joskus ottaa tästä videon tänne blogin puolelle! Herkut joita käytettiin on aika isoja joten pienensin niitä ettei menisi hirveän kauan syömisessä. Harjoteltiin vain vähän aikaan, että Hetalla ei menisi koko ajan toistamisesta kiinnostus koko hommaan. Jos tämä alkaa tulla tavaksi harjotella temppuja niin lisään varmaan aikaa kauanko harjotellaan. Hetalla meni kuitenkin paremmin mitä odotin!

Toivottavasti oon osannut kirjottaa herkkujen nimen oikein. :D




2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja video, ei useinmiten näekkään kissoista tehtyjä postauksia! Liityin lukijaksi. Käy kurkkaamassa blogiani, jos kiinnostaa.

    https://princessmyy208.blogspot.fi/

    VastaaPoista